Bereikbaarheid


Trein en bus
Op elk groot station in Nederland is bij de kaartautomaat buitenland een kaartje te koop naar Verviers centraal station. Vandaar kun je verder met de trein of met de bus naar Spa. De bus stopt voor het gemeentehuis, op 250 meter van Herberg Chatoîment, het station van Spa of Spa-Géronstère ligt op ongeveer tien minuten lopen.

Bus
Het klinkt vreemd, maar met de bus vanaf Verviers ben je sneller op de plaats van bestemming dan met de trein. 
Buiten het station van Verviers vertrekt bus 388, instappen voor de snackbar en niet op het busplateau. Uitstappen bij het Hotel de Ville (het gemeentehuis van Spa). Rue Brixhe ligt van hieruit in de tegengestelde richting van het centrum.
Herberg Chatoîment ligt aan de rand van het centrum, halfweg de helling naar de thermen aan de Rue Brixhe, huisnummer 39. 
Het is een rustige, doodlopende straat. Hou er wel rekening mee dat de weg steil is.

Auto
Uit de richting Verviers:
Na binnenkomst in Spa maakt de weg een lange bocht naar rechts. Neem de eerste afslag rechts, aan het einde van die bocht. Volg de weg, laat het plein met aan de overkant het stadhuis links liggen en rijd de Rue Brixhe in. Herberg Chatoîment is het kasteelachtige gebouw aan de rechterkant.

Trein
Vanaf station Spa is het ongeveer tien minuten lopen naar herberg Chatoîment. Ga in de richting van het Office du Tourisme en het Casino, en van daaruit richting Hotel de Ville (gemeentehuis). Als je voor station Spa-Géronstère kiest, loop je richting de kerk en dan rechtdoor naar het gemeentehuis. Vanaf het plein voor het gemeentehuis kun je Herberg Chatoîment aan de Rue Brixhe al op de heuvel zien liggen.

Wil je van het station opgehaald worden? Bel ons dan even van tevoren.
Vast:       00 32 (0)8777 4494
Mobiel:   00 32 (0)473 531633

Meer informatie is te vinden op de websites van de vervoerders.
Trein:     http://www.railtime.be
Bus:       http://www.infotec.be

Comments are closed.

 • Over ons

  Herberg Chatoiment is een rustiek landhuis uit het midden van de 19e eeuw. Het huis ademt nog de sfeer van weleer, maar is voorzien van sobere, moderne gemakken. De herberg biedt ruimte aan 15 gasten. Het is ook mogelijk om het gehele huis af te huren.
 • Contact

  Annette Sonnemans en Wim Saelman
  Herberg Chatoiment
  Rue Brixhe 39
  B – 4900 Spa
  Tel. 00 32 (0)877 74494
  Mobiel. 00 32 (0)473 531633
  Email info@chatoiment.be
© Chatoiment 1853 - 2021. Alle rechten voorbehouden.
with Hosting by WordPress Magento / Wordpress