Posted by chateau
7 mei 2012
Geen categorie
Reacties uitgeschakeld voor Pellentesque at magna eget diam

Pellentesque at magna eget diam

Sed in quam quis lacus gravida placerat sit amet eu elit. Duis lacus tortor, consectetur et aliquet vel, consequat ornare tortor. Nam imperdiet fringilla iaculis. Sed sagittis, metus nec mattis molestie, metus est pretium libero, nec auctor massa enim nec erat. Morbi a dolor ac urna aliquet volutpat eu suscipit nisi. Pellentesque eu enim dolor, id dictum libero. Nunc sit amet tempor diam. Etiam tempus adipiscing consectetur. Aenean sed orci velit, et suscipit ligula

In hac habitasse platea dictumst. Morbi luctus arcu id magna bibendum porta. Maecenas vestibulum bibendum neque nec sollicitudin. Duis porttitor lobortis nisi id aliquet. Pellentesque pellentesque ante et justo rhoncus ac sagittis metus vestibulum. Donec et iaculis lacus. Proin eget orci erat, non volutpat diam. Donec volutpat, purus ac gravida luctus, nunc nisi facilisis tortor, vel aliquam est risus quis erat.

Suspendisse potenti. Suspendisse potenti. Aliquam ac odio sollicitudin nisl luctus semper non vitae odio. Nam ac massa quis nisi imperdiet pulvinar. Vestibulum cursus rutrum ante vel luctus.

Comments are closed.

 • Over ons

  Herberg Chatoiment is een rustiek landhuis uit het midden van de 19e eeuw. Het huis ademt nog de sfeer van weleer, maar is voorzien van sobere, moderne gemakken. De herberg biedt ruimte aan 15 gasten. Het is ook mogelijk om het gehele huis af te huren.
 • Contact

  Annette Sonnemans en Wim Saelman
  Herberg Chatoiment
  Rue Brixhe 39
  B – 4900 Spa
  Tel. 00 32 (0)877 74494
  Mobiel. 00 32 (0)473 531633
  Email info@chatoiment.be
© Chatoiment 1853 - 2020. Alle rechten voorbehouden.
with Hosting by WordPress Magento / Wordpress